ΝΕΑ

Η ελληνική κυβέρνηση έλαβε έγκαιρα σειρά σημαντικών μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων και των εργαζομένων από τις συνέπειες της επιδημίας του Covid-19.

Ο νομικός σύμβουλος της Πρεσβείας της Γαλλίας, Κωνσταντίνος Καραγκούνης, παρασημοφορήθηκε Ιππότης του Εθνικού Τάγματος της Λεγεώνας της Τιμής, την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020.

Ο Πρέσβης Patrick Maisonnave αναφέρθηκε στη σταδιοδρομία του Κωνσταντίνου Καραγκούνη, στο πάθος του για τη Γαλλία και στην αφοσίωσή του στα γαλλικά συμφέροντα στην Ελλάδα.

Πολιτογραφημένος Γάλλος πολίτης, το τιμώμενο πρόσωπο είναι νομικός σύμβουλος για τις υπηρεσίες και τις δραστηριότητες της Πρεσβείας από το 2003, υπήρξε γενικός γραμματέας του ελληνογαλλικού εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου από το 2003 έως το 2019, ενώ παρέχει νομική στήριξη σε γαλλικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στη γαλλική κοινότητα εν γένει.

Ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης παρασημοφορήθηκε σε τελετή που έλαβε χώρα στην Πρεσβεία της Γαλλίας την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020, παρουσία της οικογένειας, των φίλων και των οικείων του.

Στις 14 Μαΐου 2019 ο κ. Κωνσταντίνος ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (ConstantinKARAGOUNIS), εκπροσωπώντας τα δικηγορικά γραφεία KARAGOUNIS & PARTNERS και Lmt Avocats, συμμετείχε ως ομιλητής στην ημερίδα που διοργανώθηκε στο Παρίσι από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Γαλλίας-Ελλάδος και την Πρεσβεία της Ελλάδας στη Γαλλία. Το θέμα της ημερίδας  ήταν "Ευκαιρίες επενδύσεων σε ακίνητα στην Ελλάδα - Η κατάλληλη στιγμή για επενδύσεις". Ο κ. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ (KARAGOUNIS), Γενικός Γραμματέας του Ελληνογαλλικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου-CCIFG και Πρόεδρος της Φορολογικής Επιτροπής αναφέρθηκε στα φορολογικά ζητήματα των επενδύσεων σε ακίνητα.

Atelier Paris
Δείτε εδώ

Ο νόμος 4336/2015 ψηφίστηκε στις 14 Αυγούστου 2015 από την Ελληνική Βουλή, και περιλαμβάνει συνταξιοδοτικές διατάξεις και Κύρωση του Σχεδίου Σύμβασης Οικονομικής Ενίσχυσης από τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας καθώς και ρυθμίσεις για την υλοποίηση της Συμφωνίας Χρηματοδότησης. 

Σελίδα 1 από 2